Час Пік - автокомплекс, експерт по заміні масел. Магазин та СТО у м. Черкаси, вул. А. Корольова, 23. Тел: +38 (068) 070 97 56
chaspikche.com.ua

Що таке вакумний насос для відкачики мастила?

Що таке вакумний насос для відкачики мастила?


Насос для відкачування мастила що це таке и для чого він потрібен? 


Вакуумний насос для відкачування мастила з двигуна автомобіля – це дуже корисний прилад, що дозволяє швидко позбавитися старого мастильного матеріалу. 

Штатна комплектація насосів складається з двох хомутів для монтажу та двох шлангів для викачування моторного мастила.
 Внутрішні робочі камери насоса змащені оливою, яке не дає деталям стиратися під час першого запуску. При цьому камери повністю герметичні та мають гумові ущільнення. Роторні пластини насоса виготовляються з нержавіючої сталі, алюмінію та міді.
 Насос для гальм комплектується надійним двигуном, який приводить у дію редуктор із лопатями. У середньому напруга двигуна становить від 3 до 12 Вольт. При 12 Вольтах і силі струму 8 А швидкість обертання валу становить приблизно 14100 об/хв. Редуктори в більшості моделей насосів не мають мастила, тому мастильний матеріал доводиться подавати на деталь самостійно.
 Насос для прокачування гальм працює в результаті коливань робочих обсягів між розташованими поруч пластинами та ділянками корпусу насоса з поверхнями ротора. Під час цього камера у лівій частині агрегату збільшується за рахунок обертання ексцентричного ротора за годинниковою стрілкою. Це знижує тиск усередині насоса, завдяки чому в нього потрапляє рідина. Робочий об'єм у правій частині приладу зменшується, що сприяє нагнітання рідини.

У Час Пік ми маємо B8010KV - установка для вакуумного відкачування оливи з мірною колбою на 80л. Відмінне встановлення для відкачування технічних рідин.


 Наявність пневматичного насоса дозволяє дуже швидко та ефективно витягувати технічні рідини. 12-літрова мірна колба дозволяє бачити обсяг видобутої рідини. Подвійний резервуар збільшує об'єм рідини, що зберігається (80+12 літрів). Установка для вакуумної заміни оливи відрізняється компактними габаритними характеристиками роботи та легкістю в експлуатації.

Наш сайт де ви можете записатися назаміну мастила, підібрати потрібну оливу або проконсультуватися. 

Made on
Tilda